FEST & EVENT

”Partybubblan” älskar fest! Hon rullar in festklädd på lätta hjul, öppnar sina luckor och bjuder på mycket mer än bubbel & brie…

Hyr Partybubblan

Partybubblan är vår gula festbubbla som kommer hem till din trädgård eller hälsar gästerna välkomna redan på uppfarten. Vi serverar bubbel och mingeltallrikar och får garanterat igång er fest på ett trevligt, gott & annorlunda sätt.

Vill du eller ditt företag få besök av vår Cheesetruck Partybubblan? Mejla oss på  info@bubbelochbrie.se.

Vi kommer överens om ett upplägg som passar era önskemål, meny eller tema.  Kontakta oss för offert.

 

En riktig partyhöjare

”Våra 53 gäster blev glatt överraskade och superimpade när de fick drinken och förrätten severade ur denna coola cheese truck. Perfekt i början av en fest då gästerna kan mingla, lära känna varandra vid ostdisken och njuta av gott bubbel. Rekommenderas varmt.”

Petra S

Bokningar & hantering av covid-19

I dessa tider får vi göra allt vi kan för att motverka Corona-virusets spridning. Vi som arbetar i Bubblan, ostbutiken utanför Kungsmässan, bär alltid plasthandskar godkända för livsmedel och uppmanar till betalning via Swish. Det finns handsprit för er som betalar med kort, även om det i flesta fall nu går att betala kontaktlöst även över 300kr.

 

Vi fortsätter med våra vinprovningar hemma hos kund, däremot i mindre skala. Vi tar bokningar av privata sällskap där alla givetvis är friska, håller avstånd och är 8, 10 eller max 12 personer. När vädret tillåter är vi utomhus på altaner och gårdar.

 

Partybubblan är vår eventvagn som vi åker ut till företag med, serverar bubbel och mingeltallrikar på kund- och personalevent samt har pop-up butik ifrån. Håll utkik på vår Instagram @bubbelochbrie var vi har Pop-up butik kommande veckor. Då har vi bland annat med oss våra populära Helgpåsar.

 

Partybubblan är perfekt i dessa tider då både servering och butik är utomhus och vi håller avstånd till varandra samtidigt som vi har det gott och trevligt. För bokningsförfrågningar mejla eller slå oss en signal.

 

Ta hand om er.

 

/Team Bubbel & Brie
Alexandra Ruane med personal

 

Avbokningspolicy

Du kan avboka din vinprovning eller ditt event kostnadsfritt upp till 6 dagar före bokat datum. Vill du boka om så behöver vi veta det senast 4 dagar före bokat datum. Därefter debiteras av- eller ombokningar med 20% av bokningens pris.

Kontakt

Skicka ett meddelande