PROVNINGAR

En härlig kväll med vänner eller kollegor där smaklökar och vinprovarnäsor sätts på prov under mycket skratt.

Vi kommer hem till er med allt som behövs för en fantastiskt god kväll med ostar och viner i fokus. Alexandra Ruane leder er genom en gastronomisk resa bestående av ett antal delikatessostar med goda tillbehör såsom bröd, kex, marmelader, honung och fruktfat. Tillsammans utforskar vi ostarna och vinernas värld, testar nya kombinationer, får fördjupade kunskaper om ost och vin samt en härlig, njutningsfull kväll. Minimiantal personer är 8. Perfekt när man vill fira någon eller som del av en möhippa/svensexa. Vi dukar och lånar även ut vinprovarglas.

Sedan några år tillbaka samarbetar vi med Terrific Wines, med Lars Torstenson i spetsen, som importerar utvalda kvalitetsviner från stora delar av världen.
I och med detta samarbete får vi med jämna mellanrum träffa producenterna bakom vinerna och hålla oss uppdaterade om årgångar och livet i vingårdarna. Upptäck deras viner på terrificwines.se

 

Tema-vinprovningar ex.

  • Chablis – Clotilde Davenne och Domaine des Temps Perdus
  • Tema USA – en rundresa i Kalifornien, Washington och Oregon
  • Bubbelbonanza – champagne, crémant och cava som du aldrig smakat cava förut

(Provningarna erbjuds som rena vinprovningar eller tillsammans med ostar och tillbehör.)

Boka ost- och vinprovning

Du kan boka din egen ost- och vinprovning eller annan mat/dryckesprovning genom att fylla i formuläret nedan, mejla oss eller slå en signal. Vi tar gärna emot önskemål om exempelvis favoritländer, temaprovningar eller mattävlingar.

Driver Du restaurang eller butik?
Vi erbjuder även utbildningar och kurser till personal som arbetar med ost.

Avbokningspolicy: Du kan avboka din vinprovning eller ditt event kostnadsfritt upp till 6 dagar före bokat datum. Vill du boka om så behöver vi veta det senast 4 dagar före bokat datum. Därefter debiteras av- eller ombokningar med 20% av bokningens pris.

Kontakta oss

Kungsmässans entré 3
Borgmästaregatan 5
434 32 Kungsbacka
KARTA>>

0708-920141

}

Öppettider (Kungsmässan):
Torsdag 11.00-18.00
Fredag 11.00-18.00
Lördag 11.00-15.00

Skicka ett meddelande: